24 Temmuz 2013 Çarşamba

En Yeni Oyunlara Hazır Olun

Merhaba çocuklar, araba yarışı oyunları sitesinde yepyeni bir oyun daha sizlerle buluşuyor. Her geçen gün sizlere yepyeni oyunlar kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz ve sizlere de sitemize göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz. Oyunlarımızı oynadıktan sonra oyunlar hakkındaki olumlu ve olumsuz yorumlarınızı, istek ve görüşlerinizi yorum kısmında belirtirseniz sizler için daha güzel ve daha eğlenceli oyunlar hazırlayabiliriz. Üstelik bu oyunlar tam da sizin istediğiniz tarzda oyunlar olur. Biz oyunlarımızı hazırlarken sizin istek ve görüşlerinizi ön planda tutuyoruz. Bundan dolayı sizin görüşleriniz bizim için çok önemli. Bu yüzden yorumlarınızı bizlere iletin. Gelelim traktör oyunumuza.

Bu oyunda yöneteceğiniz traktör ile çeşitli yükler taşıyacaksınız. Oyun ilerlemeli bölümlerden oluşmakta ve her bölüm için farklı farklı yükler taşıyacaksınız. Yükleri traktörünüzün arkasına bir zincir ile bağlayarak çekeceksiniz. Bazen yükleri çekmeniz kolay olacak bazen de zor. Bu yüzden hangi bölümde karşınıza ne çıkar bilemiyorsunuz. Durum bu olunca da insan bir diğer bölümde ne çıkacak diye meraklanıyor doğrusu. Bu bölüm bitsin de diğer bölüme geçeyim diyeceksiniz. Oyunumuzda bu kadar iddialıyız. Hemen siz de bu harika oyunu denemek istemez misiniz? Oyunda göreviniz aldığınız yükleri gidecekleri yerlere teslim etmek. Bunu yaparken gerek yolun engebeli oluşu gerekse yükün ağır ve şekilsiz olması gibi etmenler size engel olacaktır ancak bütün bunlara rağmen oyunu tamamlamaya çalışmalısınız.

Aynı zamanda oyun ekranında alt kısımda bir geri sayım göreceksiniz. Bu kısım sizin oyun bitiminde alacağınız puanı göstermektedir. Yani parkuru ne kadar erken tamamlarsanız o kadar fazla puan kazanırsınız. Tabi bunu yapacağım derken kaza da yapmamanız gerekiyor eğer kaza yaparsanız ve üst kısımda bulunan hasar çubuğu sonuna kadar dolarsa traktörünüz patlayacaktır. Araba yarışı oyunlarının hazırladığı traktör oyunu sizler için burada. Hemen oyuna başlayabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder