30 Ocak 2013 Çarşamba

Oyun ve İnsan

Oyun oynamak her yaştan insana hitap ettiği gibi insana olumlu etkileri de mevcuttur. İnsanların hayatında bazı değişmez değerler vardır. Bu değerlerden hareketle insanların yaşam tarzlarını ve karakterini yansıtan ince detayları görebilmek gerekir.

Bu ince detaylar insanların hayatında yaşadığı ve ileride yaşayabileceği olağan durumları yansıtmaktadır. Bu yüzden insanları ileride yapacağı tercihler yüzünden yargılamamak gerekir. İnsan yaptığı her şeyde özgürdür ve yaptığı her şeyden kendisi sorumludur. İnsanların onu olumsuz veya olumlu yargılaması ne yargılayan insana ne de yargılanan insana birşey kazandırmaz.

Bu da toplumların arasında boş konuşma tarzında gürültü kirliliğinden başka birşey değildir. İnsan hayatındaki değişmez değerler bütünü bundan ibarettir. İnsanlar hayatında bu tür gelişmelere ve değişikliklere meyil verdiği takdirde bunun sonu gelmeyecektir ve devam edecektir. Hal böyle olunca insanlar oyun oynama tercihleri konusunda da karar kendisine aittir. Aşağıdaki alanlardan oyunlarımızı inceleyebilirsiniz.

Balık Tırı

http://blog.arabaoyunu.gen.tr/?p=242

Zombi Maçı
http://blog.gtaoyna.net.tr/zombi-maci.html

Hava Kuvvetleri
http://blog.motoroyunlari.gen.tr/hava-kuvvetleri.html

Doğum Günü Pastası
http://blog.boyamaoyunlari.com/dogum-gunu-pastasi.html

Süper Mario Yıldız Peşinde
http://blog.atesvesu.gen.tr/super-mario-yildiz-pesinde.html

Minik Adamlar Savaşı
http://blog.savasoyunlari.net.tr/minik-adamlar-savasi.html

Jeep
http://blog.arabayarisi.gen.tr/jeep.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder