15 Ocak 2013 Salı

Oyunların Çeşitleri

Flash oyunlar bir çok çeşitlilik gösterir. Araba oyunları kategorisinde,araba yarışı sevenler diledikleri kadar araba yarışı oynayabilirler. Dövüş oyunlarında dövüş severler karşılaşmak istediği rakipleri seçerek dövüş turnuvası düzenleyebilirler. 

Giydirme oyunları genelde çocuklara hitap eden oyunlardır.Bir partiye gidecek bir kızı,veya düğünü olacak bir kızı mekana ve atmosfere göre giyindirip maktaj yapabilirsiniz.Beceri oyunlarında yeteneklerinizi ve zekanızı kullanmalısınız.Oldukça zor oyunlardan oluşur. Ve el becerisiyle mantığını kullanmayanlar bu oyunu pek başarılı oynayamazlar. 

Park oyunları en çok tercih edilen oyun türlerindendir. Çünkü herkes profesyonel araba park etmek ister.Oyun olduğu bir yere çarpmaktan korkmazlar ve daha özgürce araç kullanarak park etmeye çalışırlar.Buda insanların azda olsa stres atmasını sağlar.. 

Matematik ve Zeka oyunları genellikle eğitim amaçlı olan oyunlar arasında yer alır. Bu oyunları direk zekanızın gücü altında oynarsınız. Bu tür oyunlarda matematiğinizi kullanmanız gerekir veya kıvrak ve sivri bir zekaya sahip olmalısınız. Çizgi kahraman oyunları ise çocuklarımız için meşhur oyun gruplarından birisidir.TV den izledikleri çizgi film kahramanlarının oyunlarını görünce dayanamaz oynamak isterler. Örneğin: Pepee oyunları, Dora oyunları, Scooby Doo oyunları…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder